Asuma Huolto

Asuma Huolto huolehtii asuinympäristöjen viihtyisyydestä ja kiinteistöjen kunnossapidosta. Toiminta-aluettamme on koko pääkaupunkiseutu. Tehtäviimme sisältyvät taloyhtiön vastuulle kuuluvien sisä- ja ulkotilojen ylläpitävät huoltotoimet asiakkaan kanssa solmitun sopimuksen tarkoittamassa laajuudessa.

Kiinteistönhuolto kattaa vuodenajasta riippuen erilaisia töitä. Huolehdimme piha-alueiden siisteydestä, viihtyisyydestä ja turvallisuudesta. Käytössämme oleva kalusto on monipuolinen ja ajanmukainen. Parhaatkaan laitteet eivät yksin riitä; tärkein voimavaramme on kokenut ja motivoitunut henkilöstö!

Huollamme ja valvomme kiinteistöjen talotekniikkaa. Pidämme huolta yhteisten tilojen laitteistoista ja valaistuksesta sekä päivystämme kellon ympäri yllättävien vikatilanteiden ja vahinkojen varalta. Nopeasti toimiva huoltopäivystyksemme on usein ensimmäisenä paikalla ehkäisemässä ja rajoittamassa vakavien henkilö- ja omaisuusvahinkojen syntymistä.

Tavoitteemme on aina asukkaalle turvallinen, huoleton ja viihtyisä sekä taloudellinen asuinympäristö. Hyvällä ja ennakoivalla huolenpidolla pystymme myös vaikuttamaan kiinteistöjen kunnossa- ja ylläpitokustannuksiin.