Asuma Isännöinti

Hakunilan Huolto Oy tuottaa Asuma Isännöinnin nimellä asuinkiinteistöjen isännöintipalveluja koko pääkaupunkiseudulle. Pyrimme aina asiakkaidemme kiinteistöjen arvon säilyttämiseen pitkäjänteisellä taloussuunnittelulla, ylläpitävillä toimilla ja oikea-aikaisilla perusparannuksilla.

Isännöitsijämme ovat kokeneita ja työssään viihtyviä ammattilaisia. Olemme sitoutuneita kehittämään henkilöstömme osaamista, sillä muuttuva lainsäädäntö, digitalisaatio, talotekniikan kehitys ja ympäristöasiat edellyttävät jatkuvaa ammattitaidon päivittämistä. Isännöitsijän tärkeä tehtävä on oman osaamisensa lisäksi myös pitää taloyhtiön hallitus tietoisena alalla tapahtuvasta kehityksestä.

Käytännössä isännöinnin arki on monipuolista yhteistyötä hallituksen, osakkaiden, asukkaiden ja palveluntuottajien kanssa. Isännöitsijä yhdessä tiiminsä kanssa huolehtii kiinteistön hallinnosta, on mukana taloyhtiön remonttien toteutuksessa ja auttaa asiantuntemuksellaan pitämään kiinteistön kustannukset maltillisina.

Asuma Isännöinnin etuna on, että meiltä ovat saatavilla tarvittaessa kaikki kiinteistöpalvelut kirjanpidosta huoltoon ja porrassiivoukseen saman katon alta. Näin yhteistyö on mutkatonta ja yhteydenpito nopeaa. Toki teemme sujuvaa yhteistyötä muidenkin palvelutuottajien kanssa. Asiakkaamme voivat valita meiltä aina tarpeisiinsa sopivan palvelukokonaisuuden.