fbpx

Ajankohtaista

Taloyhtio.Info jälleen käytössä 16.4.2019 tiedote

Me Taloyhtio.Infossa olemme tehneet kaikkemme yhteistyökumppaneidemme ja viranomaisten kanssa selvittääksemme kansainvälisten verkkorikollisten tekemää tietomurtoa ja saadaksemme Taloyhtio.Info-palvelun entistä tietoturvallisempana käyttöönne. Palvelu on nyt saatu pystyyn uudessa puhtaassa palvelinympäristössä ja toimii jälleen normaalisti.
Tietomurron tutkinta jatkuu edelleen yhteistyössä suomalaisten viranomaisten kanssa. Taloyhtio.info noudattaa heidän antamiaan ohjeita. Tiedossa ei ole, että käyttäjätiedot olisivat joutuneet ulkopuolisten haltuun.
Varotoimenpiteenä kaikkien käyttäjien salasanat on kuitenkin nollattu palvelussa. Voit tilata uuden salasanan itsellesi osoitteessa https://secure.taloyhtio.info, josta myös kirjautuminen toistaiseksi tapahtuu. Jos käyttäjätunnuksesi on unohtunut (useimmiten käyttäjätunnus on sähköpostiosoite), voit tiedustella sitä osoitteesta asiakaspalvelu@taloyhtio.info.
Taloyhtio.Info pahoittelee tietomurron aiheuttamaa käyttökatkosta ja harmia; iloksemme voimme kuitenkin vihdoin ilmoittaa palvelun olevan jälleen käytössänne entistä turvallisempana.
Toivotamme oikein hyvää kevättä ja Pääsiäistä!
Terveisin,
Taloyhtio.Info
Dokumentin luoja: jouko.huusko@taloyhtio.info, 16.4.2019
Viimeisin muokkaaja: jouko.huusko@taloyhtio.info, 16.4.2019