Asuma Business

Palveleva kumppani liikekiinteistöjen huoltoon ja isännöintiin

Asuma Business tarjoaa joustavan ratkaisun liikekiinteistöjen huoltoon, siivoukseen, isännöintiin ja muihin asiantuntijapalveluihin. Toimimme Itä-Vantaan nopeasti kasvavalla alueella, mutta tarjoamme palveluja koko pääkaupunkiseudun liikekiinteistöille. Meiltä saatte koko palvelupaketin isännöinnistä kiinteistönhuoltoon ja siivoukseen, tai voitte valita tarvitsemanne palvelukokonaisuuden.

Toimivat, viihtyisät ja turvalliset toimitilat ovat tuottavan liiketoiminnan perusta. Hyvällä hoidolla voidaan vaikuttaa merkittävästi kiinteistön ylläpitokustannuksiin. Isännöitsijämme ovat kokeneita ja palveluhenkisiä alan ammattilaisia. Tekniset asiantuntijamme tuottavat palveluja erilaisiin rakennus- ja taloteknisiin tarpeisiin.

Kiinteistöhuollon ja siivouksen henkilöstömme on vakinaista, huolellista ja ammattinsa osaavaa väkeä, jonka työn jälkeä asiakkaamme kiittävät.

Toimintaamme ohjaavat yli viidenkymmenen vuoden kokemus ja henkilökunnan osaamisen jatkuva kehittäminen. Meillä on kokemusta talotekniikan ratkaisuista ja energiatehokkuuden parantamisesta sekä vaativien perusparannusprojektien menestyksellisistä läpivienneistä. Osaamme auttaa oikeiden yhteistyökumppaneiden valinnassa ja huolto- ja kunnostustöiden valvonnassa.